joi, 23 noiembrie 2006

Propun sa ne cunoastem. De aceea va rog sa imi trimiteti pozele voastre insotite de comentarii(puteti spune cate ceva despre voi.. sau nu, dar va rog totusi trimiteti macar numele pentru a stabili membrii). Sper ca acest blog sa devina ceva interactiv(nu doar la stadiu de definitie). Daca aveti ceva de comunicat colegilor nostri care isi vor posta pozele nu va sfiiti sa o faceti(anonim sau nu). Astept orice comentariu, sugestie, critica, idee atat pe blog cat si la adresa de mail.

13 comentarii:

Anonim spunea...

alexandra (neagu)..grupa 1,an 1...mi s-ar parea interesant sa iasa ceva din clubul PR si sa fim consecventi..entuziasta pentru inceput,dar sceptica...sa-i dam bice cavaleri/e!!;)

Anonim spunea...

yap..Andreea Lupescu, an 1, grupa 1. Clubul PR o sa reuseasca sa-si atinga obiectivele in masura in care fiecare e dispus sa se implice.. So, hai sa pornim!

Anonim spunea...

Constantin Barbu, anul I, grupa 2. Andreea, eu abia acuma am ajuns acasa si ma pregateam sa postez si pentru tine... Mi-ai luat-o inainte se pare...

Spun si eu ce au spus colegii mei: let's get this show on the road, ladies and gentlemen!

Anonim spunea...

salut!anda negrus, grupa 7-anul 1.Ma bucur ca cineva s-a mobilizat asa repede si a creat acest blog.Sper sa reusim sa comunicam eficient si sa facem o treaba buna!!

Anonim spunea...

heya..alexandra turda , grupa 1, anul 1 evident...sunt si eu chiar f happy ca a existat deja o prima intalnire a clubului pr..sper din tot sufletul sa facem treaba buna impreuna si sa ne construim incet incet un nume..asta asa..oficial..de distractie..nici nu vreau sa se puna vorba! v-am pupat!

Artist Club spunea...

eu sunt convinsa ca o sa reusim sa ne atingem obiectivele.:D

Anonim spunea...

:))chiar nu e nimeni ofuscat de grafia persoanei de posteaza aici?auzi "trimite-ti".:))mi-ar cam fi niste jena in locul vostru.eh,va meritati:))inchei acest post tastat de sub birou.amuzament maxim,multumesc,comedia borat e praf pe langa naivitatea voastra:)meritati un pup:))

Anonim spunea...

buun, idei cu gramada, entuziasm de da pe dinafara, so...tre sa iasa ceva, nu? Monica Marincas, grupa 1

Anonim spunea...

Magda Mihaila, grupa 1, an 1.Ideaile bune vin daca vaom colabora si vom avea rabdare sa ne ascultam. Asa ca...sa colaboram bine!:)

Anonim spunea...

sorry pt greselile de tipar...i'm sleepy:)

Anonim spunea...

Salut, Dragos aici. grupa a 2a anul I. Am trim-is!

Anonim spunea...

ce mai e nou in leg cu activitatile clubului? knd e urmatoarea intalnire? pe 13 dec?
livia andreea gavrila, gr.4, anul I

Anonim spunea...

se mai face ceva pana dupa vacanta? Ligia Ungurian, an II, gupa IX. spor in sesiune! enjoy it to the fullest!